Skaldjursfesten på Fotö 26 augusti

Festen är ett samarbete mellan Fotö Samhällsförening och Fotö GIF och genomfördes nu för andra året i rad. Ett 20-tal personer hjälptes åt att sätta upp tälten i ösregn. Under dagen fylldes hela planen med vatten där tälten stod. Med hjälp bl a Fotö GIFs fotbollslag, som under dagen spelat hemmamatch, flyttades tälten till torr mark. Den planerade bouleturneringen fick pga skyfall och vattenfyllda boulebanor ställas in. Skaldjursfesten kunde dock genomföras som planerat och regnet upphörde lagom till kvällen. Knappt 100 personer kalasade på skaldjur och underhölls av Fotös egen gitarrvirtuos Anders Börjesson. Tack alla som gjort festen möjlig och alla gäster som kom och bidrog till bra stämning och gemenskap. Vi hoppas kunna återkomma med en skaldjursfest, som en avslutning på sommaren sista helgen i augusti även nästa år.